Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το Battle Princess Madelyn

*
Causal Bit Games και Hound Picked Games, δημοσίευσαν ένα νέο trailer για το Battle Princess Madelyn, που θα κυκλοφορήσει στις 6 Δεκεμβρίου 2018. Το σενάριο ακολουθεί το ταξίδι της πριγκίπισσας Madelyn και του Fritzy, που έχει το ρόλο του σκύλου- φάντασμα. Σκοπός τους είναι να ελευθερώσουν το βασίλειο και την οικογένεια της Madelyn από έναν σατανικό μάγο. Το στυλ του παιχνιδιού θυμίζει έντονα Ghouls 'N Ghosts και Wonder Boy 3: The Dragon's Trap, ενώ η δυνατότητα διαμόρφωσης του βαθμού δυσκολίας, το φέρνουν στα μέτρα ακόμα και των πλέον αρχάριων παικτών. Θα υπάρχουν 10 επίπεδα και το καθένα από τα οποία θα αποτελείται από έως και 5 πίστες, μεγάλη ποικιλία όπλων, collectibles και καλά κρυμένα μυστικά. Το Battle Princess Madelyn θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Παρακάτω το νεότερο trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*